FAQ

De unde am să știu că autovehicul a fost furat?

>
În cazul furtului de autovehicul, veți primi imediat un telefon și o notificare prin SMS pe telefon. De asemenea, puteți seta primirea notificărilor de alarmă către numere suplimentare - rude sau prieteni.

Pe ce dispozitive mobile pot instala aplicația?

>
Aplicația poate fi instalată pe orice smartphone-uri și tablete bazate pe iOS sau Android. Pentru iOS, sunt acceptate modele de la iPhone 5 și versiunea 8 a sistemului de operare sau mai recentă. Pentru Android, sistemul de operare este versiunea 4.4.2 sau mai recentă.

Unde pot instala sistemul?

>
Fiecare proprietar de autovehicule poate instala echipamentul singur, fără a utiliza instrumente suplimentare. Instalarea echipamentului nu durează mai mult de 2 minute, după care trebuie să vă activați contul în aplicația mobilă.

Cum se achiziționează sistemul?

>
Puteți achiziționa sistemul fie pe site-ul nostru cu livrare în orașul dvs., fie de la parteneri. Atunci când achiziționați dispozitive, aveți garanția că veți primi prima lună de serviciu ca cadou.

Sistemul se va potrivi cu mașina mea?

>
Echipamentul sistemului I-SEE este împărțit în două tipuri - un tracker electronic și o lisă. Tracker electronic este introdus în conectorul OBD de diagnostic, care este prezent pe toate autoturismele importate începând cu 2000. Lisa este un dispozitiv complet autonom și poate fi ascuns oriunde în vehiculul dvs. - indiferent de vârstă și cost.
Nu ați găsit răspunsul potrivit? Întrebați
Vă mulțumim pentru cererea dvs.!
Vă vom contacta
cît mai curînd!
Vă mulțumim pentru întrebarea dvs.!
Vă vom contacta
cît mai curînd!